چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
سس گوجه فرنگی | طرز تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و پیاز
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ریز خرد شده 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 800 گرم
پودر آویشن ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و پیاز
در یک تابه متوسط و روی شعله ملایم روغن زیتون را داغ می کنیم. سیر و پیاز را تا زمانی که شفاف شوند، حدوداً 2 تا 4 دقیقه تفت می دهیم.
گوجه فرنگی ها را در یک ظرف آب جوش می اندازیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود. گوجه های پوست کنده را رنده کرده، به تابه اضافه می کنیم و پودر آویشن را هم اضافه می کنیم و می گذاریم نیم ساعت روی شعله بماند تا سس به اندازه لازم غلیط شود. در آخر نمک و فلفل به میزان کافی اضافه می کنیم.
نکته
این سس دلچسب به سادگی آماده شده و علاوه بر استفاده در انواع پیتزا ها می توانید در کنار انواع غذاها و بویژه پیش غذاها آن را سرو نمایید. با این مقدار مواد می توانید 6 پیمانه سس در مدت 45 دقیقه تهیه کنید.
سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .