شنبه, ۱ مهر, ۱۴۰۲ / 23 September, 2023
طرز تهیه املت ایتالیایی
مواد لازم:
قارچ خرد شده 1 پیمانه
کدو خرد شده 1 پیمانه
کره یا مارگارین 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک 1/5قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا 2 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک تابه ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده ، مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های زده شده و نمک اضافه کنید. مایه به دست آماده باید غلیظ باشد. مابقی کره درون تابه ریخته، مواد را در تابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد املت ایتالیاییاملت ایتالیایی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
املت ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .