پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه املت ایتالیایی


مواد لازم:
قارچ خرد شده      1 پیمانه
کدو خرد شده       1 پیمانه
کره یا مارگارین      3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ              4 عدد
نمک                   1/5قاشق چای خوری


طرز تهیه:

ابتدا 2 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک تابه ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده ، مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های زده شده و  نمک اضافه کنید. مایه به دست آماده باید غلیظ باشد. مابقی کره درون تابه ریخته، مواد را در تابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد املت ایتالیایی

املت ایتالیایی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
املت ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه املت ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید