چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
طرز تهیه فریتاتا ی پاستا با پنیر
مواد لازم فریتاتای پاستا با پنیر
پاستا 230 گرم
خامه ½ پیمانه
پنیر خامه ای ½ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه
ریحان تازه خرد شده ¼ پیمانه + مقداری برای تزئین
تخم مرغ 6 عدد
روغن زیتون بکر 1 قاشق سوپ خوری
نمک دانه درشت 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه فریتاتای پاستا با پنیر
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته به مدت 8 تا 10 دقیقه پخته و آبکش می کنیم.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.
تخم مرغ را با خامه، پنبر خامه ای، پنیر پارمزان، نمک و فلفل در کاسه هم می زنیم.
پاستای پخته شده و ریحان خردشده را با مواد مخلوط می کنیم.
قالبی مستطیلی و فلزی به طول 25 سانتی متر را روی شعله ملایم حرارت می دهیم.
روغن را در قالب ریخته و سطح و دیواره های آن را کاملا چرب می کنیم.
در ادامه مخلوط تخم مرغ را در قالب می ریزیم و حدود 2 دقیقه روی شعله قرار می دهیم تا جایی که کناره های آن شروع به سفت شدن کند.
سپس قالب را به فر منتقل کرده و 10 تا 12 دقیقه نگه می داریم تا مخلوط درون تابه به صورت یکدست و کامل بپزد.
پس از پخت و کمی سردشدن ظرف سرو را روی قالب فلزی قرار داده و فریتاتا (کوکو) را روی ظرف برمی گردانیم.
فریتاتا را به صورت مثلثی برش می زنیم.
در انتها با ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.
فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .