چهارشنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۰ / 26 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو


 مواد لازم برای خوراک راگوی گوشت و لبو

گوشت گاو 1 کیلو
لبو یک عدد
روغن 3 قاشق
سیر رنده شده 3 حبه
هویج کوچک خرد شده 1 عدد
پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق
آب گوشت  2 لیوان
چغندر متوسط 5 عدد
پاستا آشیانه ای 1 بسته
پنیر پارمزان 1/2 لیوان
نمک
فلفل
جعفری برای تزئین


طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو
 
طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو
 
گوشت گاو را به صورت خورشتی قطعه قطعه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. روغن را درون قابمله ترجیحا مسی بریزید و گوشت را آرام آرام درون آن سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن را به ظرفی انتقال دهید و نگهدارید.
 
در یک تابه نچسب سیر، هویج و پیاز را با هم تفت دهید و سپس در قابلمه را بگذارید تا آنها به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. مراقب باشید تا مواد ته نگیرند. رب گوجه را اضافه کنید و پس از 1 یا 2 دقیقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا در مدت 2 تا 3 ساعت مواد آرام آرام بپزند.
 
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
 
چغندر ها را پوست بکنید و زوائد آن را جدا کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون روی آنها بپاشید و سپس آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی چغندر ها را از فر بیرون آوریدید آنها را ببرید.
 
 گوشتها را با چنگال کمی له کنید و سپس چغندر ها را به آن اضافه کنید و مواد را کمی روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک جا بیفتد.
 
پاستا آشیانه ای را درون آبجوش بجوشانید و آبکشی کنید. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهید و سپس سس گوشت و لبو را روی آن بریزید. پنیر پارمزان را روی خوراک ریخته و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی رنگ و برشته شود. می توانید از جعفری جهت تزیین غذا استفاده کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک راگوی گوشت

خوراک راگوی گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک راگوی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک راگوی گوشت و لبو


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری ایرناروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری تسنیمسایت عصرایرانسایت برترینهاخبرگزاری صدا و سیماسایت ارانیکووبگردیسایت دیدارنیوزسایت تاپ ناز