یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

پاستای پنیر | طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر


مواد لازم پاستای پنیر و برگ چغندر



پاستا  230 گرم

شیر  ¼ پیمانه

پنیر ریکوتا  ½ پیمانه

ژامبون 4 برش

برگ چغندر یک خوشه

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

سیر ریزشده 1 قاشق سوپ‎خوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپ‎خوری

پودر فلفل قرمز  به مقدار لازم

فلفل سیاه تازه آسیاب شده  به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

پنیر پارمزان به مقدار لازم



پاستای پنیر | طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر

طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر


    ساقه برگ چغندرها را جدا کرده و به‎صورت باریک برش داده و برگ‎ها را به صورت نوارهای نازک خرد می‎کنیم.
    ژامبون را به صورت تکه‎های کوچک می‎بریم.
    کمی روغن را در تابه‎ای بزرگ ریخته و ژامبون را در آن سرخ می‎کنیم تا ترد و قهوه‎ای رنگ شود. سپس فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و کنار می‎گذاریم.
    کمی روغن بیشتر به تابه اضافه می‎کنیم و سیر را تفت می دهیم تا بوی آن بلند شود. ساقه‎های خردشده چغندر را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط می‎کنیم. در تابه را بسته به مدت 5 تا 10 می گذاریم ساقه ها روی حرارت کم نرم شوند.


پاستای پنیر | طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر


    درب ظرف را برداشته و برگ‎های خرد شده چغندر را به مواد اضافه و هم می‎زنیم. نمک و پودر فلفل قرمز را بر روی مواد پاشیده، در تابه را بسته و برای 5 دقیقه با حرارت کم می پزیم.
    سپس شیر را بر روی مواد ریخته بر روی حرارت ملایم آرام می‎جوشانیم تا برگ‎ها کاملا پخته شده و قسمت عمده شیر بخار شود.
    پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی می‎پزیم.
    تخم مرغ را در کاسه‎ای بزرگ هم می‎زنیم تا کف کند.
    پنیر ریکوتا را همراه با یک چهارم پیمانه از آب پاستا به تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‎کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
    بلافاصله بعد از پخته شدن، پاستا را آبکشی کرده و بر روی مخلوط پنیر و تخم مرغ می‎ریزیم. به خوبی مواد را زیر و رو می‎کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.
    مخلوط پاستا و سس پنیری را به تابه اضافه کرده و روی شعله ملایم همراه با برگ چغندرها و  ژامبون هم می زنیم.
    مقداری پنیر پارمزان را بر روی غذا ریخته و گرم سرو می‎کنیم. 

نکات تکمیلی در مورد پاستای پنیر

پاستای پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پاستای پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستای پنیر ، طرز تهیه پاستای پنیر و برگ چغندر


همچنین مشاهده کنید





سایت اعتماد آنلاینخبرگزاری ایسناسایت برترینهاروزنامه ابتکارسایت الفوبگردیسایر منابعسایت بیتوتهخبرگزاری تسنیمروزنامه شهروند