شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
مجله ویستا
ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ و تخم مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ
سینه مرغ :80 الی 100 گرم
تخم مرغ :یک عدد
نان تست :2 عدد
مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه
زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم
جوز هندی :به مقدار لازم
پیاز خلالی :1/2 عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم

ابتدا سینه مرغ مزه دار شده را با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک تر شود، بعد آن را گریل می کنیم. یک عدد تخم مرغ را با روغن کم و یا شیر در تابه به صورت نیمرو آماده کرده و روی مرغ گریل شده قرار می دهیم. پس از پخت به همراه مخلفات داخل نان قرار می دهیم.
مزه دار کردن سینه مرغ
ابتدا ادویه جات و نمک را به مرغ می زنیم، سپس پیاز و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
نکته
برای مخلفات می توان از انواع کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی، گشنیز، جعفری و ... استفاده کرد.

ساندویچ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید