پنجشنبه, ۳۰ شهریور, ۱۴۰۲ / 21 September, 2023
طرز تهیه مرغ با سس سویا و بادام هندی
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان دلخواه
فلفل دلمه ای قرمز فیله شده 1 عدد
پیازچه خرد شده 1 دسته ( 6 عدد)
سیر باریک خرد شده 3 حبه
زنجفیل تازه 1 قطعه 5 سانتیمتری
سینه مرغ 4 عدد
بادام هندی بو داده ⅓ پیمانه
در یک ظرف در دار مناسبِ ماکروویو، سس سویا، آبلیمو و نشاسته را می ریزیم و آن را با کمی فلفل سیاه مزه دار می کنیم. سپس فلفل قرمز، پیازچه خرد شده به قطعات 5 سانتیمتری، سیر، زنجفیل پوست کنده و ریز خرد شده و مرغ را به آن اضافه کرده و همه مواد را کاملاً زیر و رو می کنیم تا مرغ ها با تمام مواد پوشیده شوند.
در آن را بسته و به مدت 8 تا 10 دقیقه در ماکروویو با قدرت بالا می گذاریم. در بین پخت، مرغ ها را بر می گردانیم. پس از پخت کامل مرغ ها، آنها را با کمک یک چاقوی مناسب به شکل فیله برش می دهیم و در بشقابی مناسب سرو می ریزیم. بادام هندی، سبزیجات و سس را روی آن ریخته و با یک لیمو ترش برش خورده سرو می کنیم.
مرغ با سس سویا جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
مرغ با سس سویا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .