شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرزتهیه مربای پوست هندوانه


مواد لازم مربای پوست هندوانه


پوست هندوانه و آهک از هر کدام یک کیلوگرم
شکر یک و نیم کیلوگرم
گلاب نصف پیمانه
دانه هِل کوبیده یک تا دو قاشق مرباخوری


طرزتهیه مربای پوست هندوانه

 

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

پوست هندوانه اگر به شکل مربا در آید بسیار خوشمزه خواهد شد. اگر این مربا را تهیه می کنید عینا مطابق دستور انجام شود وگرنه آن طور که باید و شاید خوشمزه نخواهد شد.

مربای پوست هندوانه به این ترتیب است که ابتدا آهک را در ظرفی می ریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم می زنیم. سپس پوست های هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب می زنیم. آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده می ریزیم و می گذاریم 24 ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد می شوییم. این کار را چند بار تکرار می کنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه ها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام می دهیم و با مقداری آب می گذاریم تا بپزد.

سپس پوست هندوانه ها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن می ریزیم و شکر را می جوشانیم. شربت را صاف کرده و پوست هندوانه ها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار می گیریم. وقتی شربت قوام آمد دانه های هِل و گلاب را داخل مربا می ریزیم. مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد. بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می کنیم.



طرزتهیه مربای پوست هندوانه

نکات تکمیلی در مورد مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای پوست هندوانه را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرزتهیه مربای پوست هندوانه


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت مجله شبکهوبگردیخبرگزاری مهرخبرگزاری تسنیمروزنامه توسعه ایرانیروزنامه شهروندخبرگزاری ایلناسایت عصرایرانسایت ورزش سه