پنجشنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۱ / 7 July, 2022
مجله ویستا

مارمالاد پرتقال | طرزتهیه مارمالاد پرتقال


مواد لازم مارمالاد پرتقال


مغز پرتقال     1 کیلو گرم
شکر     1 کیلو گرم
ورق ژلاتین     3 الی 4 عدد


مارمالاد پرتقال | طرزتهیه مارمالاد پرتقال

طرز تهیه مارمالاد پرتقال



    منظور از مغز پرتقال این است که پوست پرتقال را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آنها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز پرتقالها را در آوردیم، آنها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود.
     ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال را داخل آن می ریزیم و پس از 2 الی 3 جوش آن را از روی حرارت بر می داریم.



مارمالاد پرتقال | طرزتهیه مارمالاد پرتقال
 

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد پرتقال

مارمالاد پرتقال جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد پرتقال را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد پرتقال ، طرزتهیه مارمالاد پرتقال


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروخبرگزاری تسنیمسایت اقتصادنیوزخبرگزاری صدا و سیماروزنامه ایرانسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه آفتاب یزدسایت بیتوته