دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
تپانیاکی | طرز تهیه تپانیاکی
مواد لازم برای تپانیاکی

طرز تهیه تپانیاکی

نکات تکمیلی در مورد تپانیاکی
گوشت ران گوسفند یا گوساله :400 گرم
سویا سس لایت :یک فنجان
سرکه بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری
نمک دریایی
زنجبیل تازه
جوانه ماش :به میزان دلخواه
هویج رنده شده :یک عدد
پیاز ژولین خرد شده :1 عدد
فلفل چیلی :یک عدد
روغن کنجد یا زیتون :به میزان لازم
برنج شسته و خیسانده :2 پیمانه
سیر :یک بته متوسط

در ابتدا گوشت رو مکعبی خرد میکنیم به ابعاد دو در دو سانت.
بعد زنجبیل رو ژولین خرد میکنیم.
در یک کاسه گوشت رو میریزیم و بعد سویا سس و سرکه بالزامیک و نمک و زنجبیل رو اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
بعد روش رو سلفون میکشیم و در به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه.
توجه داشته باشید که در این حین باید برنج رو هم بپزید و دم بزارید.
سیر رو هم برش میدیم یا از طول یا از عرض و با روغن داغ سرخ میکنیم تا به صورت چیپسی بشه فقط حواستون باشه نسوزه.
جوانه ماش رو میشوریم و میزاریم آبش بره و در یک تابه ووک یا یک تابه گریل مقداری کمی روغن میریزیم ابتدا هویج و پیاز رو به مدت 3 دقیقه با شعله زیاد تفت میدیم و بعد جوانه ماش رو میریزیم
کل زمان تفت دادن باید 5 الی 8 دقیقه باشه .
بعد سبزیجات رو خالی میکنیم مقداری روغن میریزیم و گوشت رو از سس خوابانده جدا میکنیم و باشعله زیاد به مدت ده دقیقه گوشت رو تفت میدیم در این حین چیلی رو شکاف میدیم و تخمش رو خالی میکنیم ژولین خرد میکنیم و داخل گوشت میریزیم توجه داشته باشید که در این نوع تفت دادن ما دائما در حال تکان دادن تابه هستیم و مواد رو با ملاقه زیر و رو میکنیم تا نسوزه اگر براتون امکان این کار وجود نداره با شعله متوسط گوشت رو تفت بدید.
اگر تمایل داشتید سس خوابانده رو داخل یک سس پن بریزید و کمی بجوشونید و ازش به عنوان سس غذاتون استفاده کنید.
اگر سبزیجات سرد شده بود اون رو درگوشه از ووک قرار بدید تا گرم بشه و در یک بشقاب برنج پخته رو در یک کاسه که به عنوان قالب ازش استفاده میکنیم میریزیم کف کاسه رو حتما چرب کنید و برج رو فشار بدید تا به خوبی شکل بگیره و روی بشقاب برمیگردونیم.
گوشت رو با چیپس سیر مخلوط میکنیم.
در کنارش ابتدا سبزیجات رو میریزیم و روش مخلوط گوشت رو میریزیم.

تپانیاکی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تپانیاکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید