دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه استیک تِندرلوین (Tenderloin)


مواد لازم استیک تِندرلوین (Tenderloin)


کره 2قاشق غذاخوری
پیازچهٔ خرد شده ¼ پیمانه
قارچ خرد شده 1 پیمانه
راستهٔ گوساله 700 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس سویا برای سرو


طرز تهیه استیک تِندرلوین (Tenderloin)

طرز تهیه استیک تِندرلوین (Tenderloin)


    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
    کره را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و آن را روی حرارت می ‎گذاریم تا گرم شود. پیازچه را در آن کمی تفت می دهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم آنها را تفت می دهیم.
    راستهٔ گوساله را به شکل مسطح باز می کنیم. وسط آن مقداری نمک و فلفل سیاه پاشیده و روی تمامی سطوح آن سس سویا می مالیم. وسط آن مقداری از مخلوط قارچ را قرار می دهیم و آن را با نخ آشپزی محکم می بندیم. سپس راستهٔ آماده شده را داخل ظرف مناسب فر قرار می دهیم.
    آن را به مدت حداقل 40 دقیقه برای داشتن گوشت آبدار داخل فر داغ قرار می دهیم تا کاملاً پخته شود. آن را از فر خارج کرده و قبل از سرو و برش،10 دقیقه کنار می گذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود. سپس آن را به قطعات 3 سانتیمتری برش زده و سرو می کنیم.
 


طرز تهیه استیک تِندرلوین (Tenderloin)

نکات تکمیلی در مورد استیک تِندرلوین

استیک تِندرلوین جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک تِندرلوین را می توانید در وعده شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک تِندرلوین (Tenderloin)


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری تسنیمخبرگزاری فارسسایت الفروزنامه تعادلخبرگزاری صدا و سیماسایت زومیتروزنامه شرقسایت نمناکسایت دیدبان ایرانسایت انصاف نیوز