جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی بخار پز
ران مرغ 4 عدد
سس سویا 4 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
پیازچه به مقدار دلخواه
زنجفیل به مقدار دلخواه
زنجفیل را رنده کنید. پیازچه را خرد کنید.
ران مرغ را درون یک کاسه کم عمق و مقاوم در برابر حرارت گذاشته، برش های زنجفیل و پیازچه را بر روی آن می ریزیم.
آبلیمو را با سس سویا مخلوط کرده و بر روی مرغ اضافه می کنیم. کاسه را بر روی سبد بخار پز (اگر بخارپز ندارید می توانید ظرفی نیمه از آب جوش که دهانه آن به اندازه کاسه باشد روی حرارت متوسط گذاشته و در ظرف را ببندید) گذاشته در حالت سرپوشیده برای 15 دقیقه بخار پز می کنیم.
دوباره مرغ را به مخلوط سس سویا آغشته می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر هم بخارپز شود.
مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .