پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
پوره اسفناج | طرز تهیه پوره اسفناج
اسفناج 2 کیلو گرم
شیر ½ پیمانه
کره 50 گرم
نمک به میزان لازم
ساقه های اسفناج را از برگ آن جدا کرده و برگها را به دقت می شوییم. در یک قابلمۀ مناسب، 2 الی 3 لیوان آب می ریزیم و نمک را داخل آن حل می کنیم. سپس اسفناج را داخل آن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند و اسفناج بپزد.
اسفناج را آب کش کرده و آب اضافی آن را می گیریم. اسفناج آب گرفته را داخل دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم و آن را چرخ می کنیم.
اسفناج چرخ شده را دوباره داخل قابلمه می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم. شیر را کم کم داخل قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم تا شیر، جذب اسفناج ها شود. سپس کره را داخل آن ریخته و پس از مخلوط شدن تمامی مواد، پوره را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسب سرو می کشیم و سرو می کنیم.
پوره اسفناج جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست