جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

پوره اسفناج | طرز تهیه پوره اسفناج


مواد لازم پوره اسفناج


اسفناج     2 کیلو گرم
شیر     ½ پیمانه
کره     50 گرم
نمک     به میزان لازم


پوره اسفناج | طرز تهیه پوره اسفناج

طرز تهیه پوره اسفناج

    ساقه های اسفناج را از برگ آن جدا کرده و برگها را به دقت می شوییم. در یک قابلمۀ مناسب، 2 الی 3 لیوان آب می ریزیم و نمک را داخل آن حل می کنیم. سپس اسفناج را داخل آن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند و اسفناج بپزد.
     اسفناج را آب کش کرده و آب اضافی آن را می ‎گیریم. اسفناج آب گرفته را داخل دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم و آن را چرخ می کنیم.
    اسفناج چرخ شده را دوباره داخل قابلمه می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم. شیر را کم کم داخل قابلمه ریخته و مخلوط می کنیم تا شیر، جذب اسفناج ها شود. سپس کره را داخل آن ریخته و پس از مخلوط شدن تمامی مواد، پوره را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسب سرو می کشیم و سرو می کنیم.


پوره اسفناج | طرز تهیه پوره اسفناج

نکات تکمیلی در مورد پوره اسفناج

پوره اسفناج جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پوره اسفناج ، طرز تهیه پوره اسفناج


همچنین مشاهده کنید