دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
مربای قیسی | طرزتهیه مربای قیسی
مواد لازم برای مربای قیسی
شکر 1 پیمانه
قیسی 250 گرم
بادکا (گلوکز) 1/4 پیمانه
هل درسته به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم، کمی که نرم شد، شکر و بادکا (گلوکز) را اضافه می کنیم. زمانیکه شربت قوام آمد، هل و آبلیمو را اضافه می کنیم. پس از اینکه چند جوش زد، حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم.
مربای قیسی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای قیسی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید