چهارشنبه, ۱۹ مرداد, ۱۴۰۱ / 10 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه تاگوی میگو یک غذای خوشمزه مکزیکی


طرز تهیه تاگوی میگو

مدت زمان لازم برای پخت:45 دقیقه

نوع غذا:لقمه ها

مناسب برای 4 نفر

 
مواد لازم
نان پیتا:12 عدد
سیر:3 حبه
سس سالسا:نصف پیمانه
گشنیز خردشده:یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده:360 گرم
نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم
یک نکته:تاکوی نوعی غذای محبوب مکزیکی است که با نان مخصوص تهیه می شود. بسته های نان تاکو در بسیاری از سوپرها موجود است. اگر دسترسی پیدا نکردید، می توانید از خمیر پیراشکی ورقه ای استفاده کنید. 
 

طرز تهیه تاگوی میگو یک غذای خوشمزه مکزیکی
 
طرز تهیه:
2 قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
سس سالسا، گشنیز و میگو ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید و  کنار بگذارید.
نان های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه تاگوی میگو

طرز تهیه تاگوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
طرز تهیه تاگوی میگو را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تاگوی میگو یک غذای خوشمزه مکزیکی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ابتکارخبرگزاری ایلناسایت اعتماد آنلاینخبرگزاری ایرناسایت زومیتسایت همشهری‌آنلاینسایت خبرآنلاینسایت نامه نیوزسایت تابناکروزنامه آرمان ملی