دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه سوفله ماهی دودی
شیر 300 میلی لیتر
پنیر خامه ای 85 گرم
ماهی دودی 100 گرم
کره 40 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری سرپر
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
شوید 2 قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده 1 قاشق غذاخوری
خامه 6 قاشق مرباخوری
کره و آرد را و شیر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ شوند. دائم هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.
شوید را خرد کنید و چند برگ آن را برای تزیین نگه دارید، سپس شوید و پنیر خرد شده را به تدریج به مخلوط اضافه کنید.
فر را با درجه 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل 6 قالب کوچک (150 میلی لیتری) را چرب کنید و کف آنها را کاغذ روغنی قرار دهید.
ماهی دودی را خرد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سپس ماهی دودی خردشده، زرده تخم مرغ و پوست لیموترش رنده شده را خوب هم زده و به مخلوط شیر اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا کرمی سفید بدست آید سپس به مخلوط سوفله اضافه کنید.
مخلوط را در قالب ها بریزید و قالبها را در سینی فر لبه دار که در آن کمی آب جوش ریخته اید، در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه تا زمانی که سوفله ها پف کنند بپزید. سپس اجازه دهید تا خنک شود و از این که پف آنها بخوابد نگران نباشید.
زمان سرو، سوفله ها را به آرامی از قالب بیرون آورید و کاغذ روغنی را از آنها جدا کنید.
روی سوفله ها را با خامه، تکه های ماهی دودی و برگ شوید تزیین کنید.
سوفله ماهی دودی جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوفله ماهی دودی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .