پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

شهد عسلی باقلوا | طرز تهیه شهد عسلی باقلوا


مواد لازم شهد عسلی باقلوا



عسل   300 میلی لیتر

آب  300 میلی لیتر

شکر  280 گرم

چوب دارچین  1 عدد

پوست پرتقال تازه  یک قطعه به ابعاد  5 سانتی متر

میخک آسیاب شده  ⅛قاشق چایخوری


شهد عسلی باقلوا | طرز تهیه شهد عسلی باقلوا


طرز تهیه شهد عسلی باقلوا



    میزان عسل، آب و شکر  ¼1 پیمانه می باشد.
    همه مواد را درون قابلمه بر روی حرارت متوسط مخلوط کنید. هر از گاهی هم بزنید تا اینکه شکر آن کاملاً حل شود. وقتی به جوش آمد 10 دقیقه بر روی حرارت نگه دارید و هر از گاهی هم بزنید.
    وقتی برای 10 دقیقه قُل خورد آن را از روی حرارت برداشته و چوب دارچین و پوست پرتغال را درون آن بیندازید و اجازه دهید در زمانی که باقلوا مشغول پخت است، خنک شود.


شهد عسلی باقلوا | طرز تهیه شهد عسلی باقلوا

نکات تکمیلی در مورد شهد عسلی باقلوا

شهد عسلی باقلوا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شهد عسلی باقلوا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

شهد عسلی باقلوا ، طرز تهیه شهد عسلی باقلوا


همچنین مشاهده کنید