پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
شهد عسلی باقلوا | طرز تهیه شهد عسلی باقلوا
عسل 300 میلی لیتر
آب 300 میلی لیتر
شکر 280 گرم
چوب دارچین 1 عدد
پوست پرتقال تازه یک قطعه به ابعاد 5 سانتی متر
میخک آسیاب شده ⅛قاشق چایخوری
طرز تهیه شهد عسلی باقلوا
میزان عسل، آب و شکر ¼1 پیمانه می باشد.
همه مواد را درون قابلمه بر روی حرارت متوسط مخلوط کنید. هر از گاهی هم بزنید تا اینکه شکر آن کاملاً حل شود. وقتی به جوش آمد 10 دقیقه بر روی حرارت نگه دارید و هر از گاهی هم بزنید.
وقتی برای 10 دقیقه قُل خورد آن را از روی حرارت برداشته و چوب دارچین و پوست پرتغال را درون آن بیندازید و اجازه دهید در زمانی که باقلوا مشغول پخت است، خنک شود.
شهد عسلی باقلوا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شهد عسلی باقلوا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس ایران و پاکستان
فضای مجازی دولت سیل شهرداری تهران تهران کنکور هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو اقتصاد ایران قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس فوتسال بازی باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری ناسا اپل
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست