یکشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۰ / 23 January, 2022
مجله ویستا

مربای خرمالو | طرز تهیه مربای خرمالو


مواد لازم برای مربای خرمالو


خرمالوی رسیده:400 گرم

سیب رنده شده:1 عدد

گلاب:1 لیوان

هل نیم کوب:1 قاشق چای خوری

آبلیمو:1 قاشق سوپ خوری

 


مربای خرمالو | طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو



ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا کنید و سپس سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها بریزید و بگذارید تا حدی بجوشد که قوام بیاید و جا بیفتد . بعد از این که جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما بگیرید، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر دارید و در آن را گذاشته و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


مربای خرمالو | طرز تهیه مربای خرمالو

مربای خرمالو ، طرز تهیه مربای خرمالو


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدارنیوزسایت برترینهاسایت خبرآنلاینسایت الفخبرگزاری ایلناسایت دیدبان ایرانخبرگزاری تسنیمسایت تجارت نیوزسایت نامه نیوزسایت فرارو