یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مربای خرمالو | طرز تهیه مربای خرمالو
خرمالوی رسیده:400 گرم
سیب رنده شده:1 عدد
گلاب:1 لیوان
هل نیم کوب:1 قاشق چای خوری
آبلیمو:1 قاشق سوپ خوری
ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا کنید و سپس سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها بریزید و بگذارید تا حدی بجوشد که قوام بیاید و جا بیفتد . بعد از این که جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما بگیرید، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر دارید و در آن را گذاشته و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.