پنجشنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 19 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)
مواد لازم سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)
شیر نارگیل 500 میلی لیتر
پیاز 1 عدد
فلفل قرمز چیلی 1 عدد
سیر 1 عدد
کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
روغن را در یک تابه گرم کرده، پیاز رنده شده، سیر و فلفل قرمز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
شکر، سس سویا و کره بادام زمینی را به مخلوط اضافه کنید تا کاراملی رنگ شوند.
شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید.
آن را گرم سرو کنید.
سس باربیکیو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید