پنجشنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 19 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)


 مواد لازم سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)



شیر نارگیل    500 میلی لیتر

پیاز  1 عدد

فلفل قرمز چیلی  1 عدد

سیر  1 عدد

کره بادام زمینی  2 قاشق غذاخوری

سس سویا  1 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای   1 قاشق غذاخوری

پرک فلفل قرمز  1 قاشق غذاخوری

روغن مایع     1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)

طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)


    روغن را در یک تابه گرم کرده، پیاز رنده شده، سیر و فلفل قرمز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
    شکر، سس سویا و کره بادام زمینی را به مخلوط اضافه کنید تا کاراملی رنگ شوند.
    شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید تا به جوش بیاید.
    آن را گرم سرو کنید.


طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)

نکات تکمیلی در مورد سس باربیکیو

سس باربیکیو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه شرقسایت اقتصادنیوزسایت اکوایرانسایت دیدارنیوزروزنامه تعادلسایت تاپ نازسایت نمناکسایت مجله شبکه