پنجشنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۱ / 30 June, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه کوفته سوئدی
مواد لازم کوفته سوئدی


نکات تکمیلی در مورد کوفته سوئدی
گوشت چرخ کرده:یک کیلو
فلفل دلمه:3 عدد
برنج:1 پیمانه
جعفری:مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
گوجه فرنگی:4 عدد
آرد سوخاری:یک پیمانه
پیاز بزرگ:2 عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته سوئدی
جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید.
گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید.سپس به مواد اضافه کنید.
به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.به کمک دست آن را ورز دهید.
چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.
یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.
پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید. کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.
سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید.

کوفته سوئدی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته سوئدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید