چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
مجله ویستا
ساندویچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
مواد لازم ساندویچ لبنانی

طرز تهیه ساندویچ لبنانی

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ لبنانی
گوشت راسته بره 350 گرم
تبوله 120 گرم
باباغنوش 225 گرم
نان لواش 4 عدد
سیر له شده 2 حبه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

گوشت را از طول به 2 نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید.
روغن، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
گوشت را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
به مدت 10 دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد.
یک تابه نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید با کمی روغن چرب کنید و هر سمت از گوشت ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید.
گوشت ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کنند.
یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشت ها را روی آن قرار دهید.
نان را رول کنید و آن را به 2 نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید.
3 رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید.

ساندویچ لبنانی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ لبنانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید