شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه میتلف گوشت


مواد لازم میتلف گوشت


گوشت چرخ کرده بدون چربی :750 گرم
پیاز سرخ شده :یک عدد متوسط
تخم مرغ :4 عدد
سیب زمینی :یک عدد
شیر :2 فنجان
تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
قارچ :7 عدد
هویج :1 عدد
زرشک :دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی :یک لیوان
فلفل دلمه :یک عدد
جعفری :به میزان دلخواه
پودرسوخاری :یک فنجان
جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به م‍یزان لازم
دارچین :به میزان لازم
 


طرز تهیه میتلف گوشت

روش تهیه میتلف گوشت


سیب زمینی و هویج را نیم پز کرده ، سپس همراه با فلفل دلمه ای و قارچ به صورت نوارهای نسبتا ضخیمی برش میزنیم .
پودر سوخاری و جوش شیرین را در شیر حل کرده و چند دقیقه کنار میگذاریم .
نمک ، فلفل ، دارچین ، تخم گشنیز ، پ‍یازسرخ شده و زرشک را به همراه شیر به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم ، سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه به گوشت اضافه کرده و به خوبی چنگ زده و با دست مالش میدهیم
سفیده های تخم مرغ را به خوبی زده تا کاملا پوک شود و بعد به گوشت اضافه کرده و مجدادا همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم .
کف قالب مورد نظر را به خوبی چرب کرده ، قدری پودر سوخاری پاشیده ، سپس نیمی از مواد گوشت را درون قالب ریخته و بعد ورقه های سیب زمینی ، قارچ ، فلفل دلمه و هویج را روی آن میچینم و بعد مابقی مواد گوشتی را میریزیم
ظرف بزرگی را آب جوش میکنیم ، قالب را درون آن قرار میدهیم و سپس درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم .
پس از خارج کردن میتیلف از فر ، روی آن را با سس قرمز آغشته کرده و بعد برش زده و با جعفری تزئین میکنیم .


طرز تهیه میتلف گوشت

نکات تکمیلی در مورد میتلف گوشت

میتلف گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
میتلف گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه میتلف گوشت


همچنین مشاهده کنید





سایت مثلث آنلاینخبرگزاری ایرناسایت دیدبان ایرانسایت ارانیکوخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه توسعه ایرانیسایت همشهری‌آنلاینسایت ورزش سهروزنامه آفتاب یزدروزنامه آرمان ملی