دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مجله ویستا

مارمالاد گلابی | طرز تهیه مارمالاد گلابی


مواد لازم مارمالاد گلابی

گلابی     3 کیلو گرم
شکر     1.5 کیلوگرم
وانیل     1 قاشق چایخوری
ژلاتین     3 ورق
آبلیمو     نصف استکان


مارمالاد گلابی | طرز تهیه مارمالاد گلابی

طرز تهیه مارمالاد گلابی

    پوست گلابی را می کنیم و هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج می کنیم. آنها را خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. روی آن آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
    گلابی های پخته را با ماشین یا دستی له می کنیم. سپس شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم چند ساعت بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن می ریزیم و پس از 2 الی 3 جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر می داریم.
    مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
 


مارمالاد گلابی | طرز تهیه مارمالاد گلابی

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گلابی

مارمالاد گلابی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد گلابی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد گلابی ، طرز تهیه مارمالاد گلابی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت دیپلماسی ایرانیسایت زومیتسایت جمارانسایت نورنیوزروزنامه آرمان ملیوبگردیخبرگزاری فارسسایت دیدبان ایرانسایت مجله شبکه