دوشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۰ / 24 January, 2022
مجله ویستا

برگر | طرز تهیه برگر کبه لبنانی


 مواد لازم برگر کبه لبنانی
گوشت چرخ کرده 500 گرم
حُمُص 200 گرم
اسفناج 80 گرم
گوجه فرنگی  نیمه خشک 1 پیمانه
بلغور  ½ پیمانه
برگ تازه جعفری خردشده ¾ پیمانه
برگ نعناع تازه و خردشده   ⅓ پیمانه
روغن زیتون  ¼ پیمانه
نان همبرگر  4 عدد
پیاز  2 عدد
تخم مرغ   1 عدد
مغز تخمه آفتابگردان  2 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه  1 قاشق غذاخوری
 
 

برگر | طرز تهیه برگر کبه لبنانی
 
طرز تهیه برگر کبه لبنانی
پیازها را رنده کنید و تخم مرغ را هم بزنید.
نان ها را از وسط نصف کرده و تفت دهید.
روی بلغور آب سرد بریزید، بعد از 10 دقیقه  آن را در صافی بریزید تا اب آن کامل گرفته شود. بعد از گذشت 20 دقیقه بلغورها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
¼ پیمانه از جعفری ها را به بلغور اضافه کنید؛ سپس پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، نعناع و تخم مرغ را اضافه کنید.
دستانتان را بشویید و این مواد را با هم ترکیب و همبرگرهایی به قطر 2 سانتی متر با آنها درست کنید. آنها را در بشقابی قرار دهید و روی آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
گوجه های نیمه خشک، مغز تخمه آفتابگردان، باقی مانده جعفری ها، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. اگر گوجه نیمه خشک ندارید می توانید از گوجه تازه برای درست کردن این سالاد استفاده کنید.
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای نچسب روی شعله ملایم گرم کنید و هر طرف از همبرگرها را به مدت 4 دقیقه درآن سرخ کنید.
روی نان ها اسفناج، سالاد، برگر و حمص قرار دهید و لایه رویی نان را روی آن بگذارید.
 

برگر | طرز تهیه برگر کبه لبنانی
نکات تکمیلی در مورد برگر

برگر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
برگر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برگر ، طرز تهیه برگر کبه لبنانی


همچنین مشاهده کنید





سایت تابناکسایت تاپ نازسایت اعتماد آنلاینروزنامه همشهریوبگردیسایت دیپلماسی ایرانیسایت انصاف نیوزسایت الفسایت فرادیدخبرگزاری فارس