یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

جوجه ایتالیایی | طرز تهیه جوجه ایتالیایی


مواد لازم برای جوجه ایتالیایی



    آرد دو سوم فنجان
    نمک یک قاشق چای خوری
    روغن گیاهی نصف فنجان
    فلفل سبز یک عدد
    فلفل نصف قاشق چای خوری
    پودر سیر نصف قاشق چای خوری
    پیاز قاچ شده 1 عدد
    سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه
    سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه شده
    اسپاگتی یک بسته

طرز تهیه جوجه ایتالیایی



    اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
    آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید .
    سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید .
    فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید .
    به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید .
    مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید.


جوجه ایتالیایی | طرز تهیه جوجه ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد جوجه ایتالیایی

جوجه ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
جوجه ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

جوجه ایتالیایی ، طرز تهیه جوجه ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسسایت فراروروزنامه آرمان ملیسایت الفخبرگزاری تسنیمروزنامه تعادلروزنامه توسعه ایرانیروزنامه همشهریخبرگزاری اسپوتنیکسایت تاپ ناز