شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
جوجه ایتالیایی | طرز تهیه جوجه ایتالیایی
آرد دو سوم فنجان
نمک یک قاشق چای خوری
روغن گیاهی نصف فنجان
فلفل سبز یک عدد
فلفل نصف قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
پیاز قاچ شده 1 عدد
سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه
سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه شده
اسپاگتی یک بسته
اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید .
سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید .
فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید .
به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید .
مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید.
جوجه ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
جوجه ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .