یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
مجله ویستا

سوربه گلابی با آب انبه | طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه


مواد لازم سوربه گلابی با آب انبه

گلابی 1 کیلوگرم
شکر 200 گرم
آب 200 میلی‎لیتر
آب انبه 60 میلی‎لیتر
لیمو ترش 1 عدد

طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه

    ابتدا ظرفی که قرار است سوربه را درون آن در فریزر بگذارید (بهتر است یک ظرف فلزی ضخیم و نسبتاَ کم عمق باشد) آماده کرده و فریز کنید. این کار مراحل یخ زدن سوربه را تسریع می‎کند.
    سعی کنید گلابی‎های رسیده و نرم را انتخاب کنید. سپس هر کدام از آن ها را 4 برش بزنید و دانه‎های‎شان را جدا کنید. در این فاصله آب و شکر را روی شعله زیاد به‎جوش آورید و بعد شعله را کم کنید و اجازه دهید تا شربت 3 دقیقه حرارت ببیند تا غلیظ شود.


سوربه گلابی با آب انبه | طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه


    گلابی‎ها را به شربت اضافه کرده، 5 دقیقه حرارت دهید. پس از گذشت این زمان ظرف را از روی شعله بردارید و به مدت 5 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود.
    پوست لیموترش را رنده کنید و آب لیمو را بگیرید. و بعد به مخلوط اضافه کنید و آن را در غذاساز ریخته، خوب هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید.
    آب انبه را به پوره اضافه نموده و خوب هم بزنید.
    ظرف را از فریزر خارج کرده پوره را داخل آن ریخته و دوباره در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار سوربه را با چنگال هم بزنید. به تدریج مخلوط فرم می گیرد و بعد از 2 تا 4 ساعت آماده خواهد شد. در این زمان بافت مطلوب و یک دستی پیدا می‎کند و قابلیت برداشتن با قاشق و اسکوپ کردن را پیدا می کند.
    سوربه به مدت 2 روز در فریزر قابل نگهداری است ولی بعد از آن بافت یخ زده پیدا می کند.
 


سوربه گلابی با آب انبه | طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه

نکات تکمیلی در مورد سوربه گلابی

سوربه گلابی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
سوربه گلابی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوربه گلابی با آب انبه ، طرز تهیه سوربه گلابی با آب انبه


همچنین مشاهده کنید





روزنامه توسعه ایرانیروزنامه دنیای اقتصادروزنامه شهروندخبرگزاری تحلیل بازارسایت باتوسایت بیتوتهسایت مجله شبکهسایت جهان صنعت نیوزخبرگزاری ایرناسایت تابناک