چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
کوکو سیب زمینی | طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سالمون دودی
سیب زمینی متوسط 3عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده 20 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
خامه ترش برای سرو به میزان لازم
سالمون دودی خردشده برای سرو به میزان لازم
شوید تازه خرد شده برای سرو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سالمون دودی
سیب زمینی ها را پوست گرفته و درشت رنده می کنیم.
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و کمی هم می زنیم تا کف کند.
سیب زمینی پوست گرفته و رنده شده را در صافی گذاشته و همه رطوبت آن را می گیریم
سیب زمینی را در کاسه ای بزرگ بریزید و تخم مرغ و کره و آرد را اضافه می کنیم. به مواد نمک و فلفل زده و روغن را در تابه ای روی شعله متوسط داغ می کنیم. 2 قاشق غذاخوری پر از مخلوط سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و کمی با کفگیر آن را صاف می کنیم. هر طرف آن را برای 1 یا 2 دقیقه سرخ می کنیم تا ترد و طلایی شوند، سپس روغن آن ها را با حوله کاغذی بگیرید.
روی هر کوکو مقداری خامه ترش، سالمون دودی و شوید خرد شده تازه قرار دهید. سپس مقداری فلفل سیاه روی کوکوها بپاشید.
کوکو سیب زمینی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکو سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .