چهارشنبه, ۸ تیر, ۱۴۰۱ / 29 June, 2022
مجله ویستا

پلو افغانی | طرز تهیه پلو افغانی


مواد لازم برای پلو افغانی

گوشت گوسفندی با استخوان= نیم کیلوگرم 

برنج =یک کیلوگرم 

کشمش= در صورت تمایل یک پیمانه

پیاز سرخ شده= دو عدد

هویج خلال و پخته شده= یک پیمانه

خلال پرتقال پخته شده= نصف پیمانه 

خلال بادام و پسته= نصف پیمانه

دارچین= یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن= به میزان لازم 

 


پلو افغانی | طرز تهیه پلو افغانی

طرز تهیه پلو افغانی

برنج را خیس کرده و آبکش می کنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می کنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه می پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابه لای آن از مواد گوشت قرار می دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می کنیم. 

نکته

این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می توانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید. 


پلو افغانی | طرز تهیه پلو افغانی

نکات تکمیلی در مورد پلو افغانی

پلو افغانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو افغانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پلو افغانی ، طرز تهیه پلو افغانی


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت انصاف نیوزخبرگزاری ایسناروزنامه ایرانسایت مجله شبکهخبرگزاری ایرناسایت تاپ نازروزنامه آرمان ملیسایت اکوایرانسایت تجارت نیوز