یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مربای کامکوات


مواد لازم مربای کامکوات



پودر زیره سبز 1چهارم قاشق مرباخوری
آبلیمو نصف قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
آب 1لیوان
شکر نیم کیلوگرم
کامکوات نیم کیلو (کامکوات همان پرتقال مینیاتوری(تزیینی)است)
پودر هل سبز 1چهارم قاشق مرباخوری


طرز تهیه مربای کامکوات


طرز تهیه مربای کامکوات



1. ابتدا کامکوات را کاملا بشویید و بعد به کمک چنگال چند سوراخ روی پوست آن ایجاد کنید.

2. داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید.دو بار دیگر هم این کار را تکرار کنید و هربار آن را با آب بسیار سرد آبکشی کنید تا تلخی آن از بین برود.

3. داخل قابلمه شکر و 1 لیوان آب و نصف لیوان گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، مواد را مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

4.در انتها پودر هل سبز و زیره سبز را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت 24 ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.


طرز تهیه مربای کامکوات

نکات:

کامکوات پرتقال تزیینی کوچک یا همان پرتقال مینیاتوری است که در بازار یافت میشود.
در صورت تمایل به جای آب از گلاب استفاده کنید.
این مربا را هم به عنوان صبحانه و هم همراه چای میتوان سرو کرد.همچنین به دلیل ظاهر زیبای این مربا میتوانید در تزیین انواع کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای کامکوات

مربای کامکوات جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای کامکوات را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مربای کامکوات


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آفتاب یزدسایت بیتوتهخبرگزاری ایرناخبرگزاری اسپوتنیکروزنامه همشهریخبرگزاری صدا و سیماروزنامه آرمان ملیسایت نمناکسایت نامه نیوزسایت ورزش سه