شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ


مواد لازم برای حلقه نان پرشده با مرغ
 
225 گرم پنیر خامه ای
یک ساقه کرفس خرد شده
سس مخصوص مرغ سوخاری
2 تا 3 عدد سینه مرغ پخته شده
دو بسته خمیر کروسان آماده
 
 

طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ
 
 
طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ
 
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. 
 
ابتدا خمیر کروسان را آماده کنید. سپس آنها را به مستطیل یک اندازه برش بزنید. در میان هر خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف نکند. همان طور که در تصویر می بینید، روی سطح گرد و صاف طوری در کنار هم بچینید که لبه های آنها با هم هم پوشانی داشته باشند. 
 
یک ساقه کرفس را پس از شستن و خشک کردن، ریز خرد کنید و درون کاسه بریزید.
 
نصف یک بسته پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه پنیر کمی نرم شود، آن را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر حرارت دهید. 
 
سینه مرغ پخته شده را درون غذاساز خرد کنید تا کاملا ریز شوند. 
 
در این مرحله، سس تند و فلفلی نیاز دارید. 
 
مرغ های خرد شده را به مخلوط پنیر بیفزایید و هم بزنید. سپس سس قرمز را اضافه کنید. میزان سس به ذائقه شما بستگی دارد. 
 
در این مرحله باید مهارت خود را نشان دهید. مخلوط مرغ را با قاشق و با دقت در قسمت وسط خمیرها بگذارید. 
 
مرحله به مرحله، خمیر را روی مواد برگردانید. با انگشت انتهای آنها را به بدنه محکم کنید تا در طول پخت از هم باز نشوند. 
 
آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شود. 
 
پس از اینکه کمی خنک شد، آن را با سس موردعلاقه خود سرو کنید. 
 

طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ
نکات تکمیلی در مورد حلقه نان پرشده با مرغ

حلقه نان پرشده با مرغ جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
حلقه نان پرشده با مرغ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ


همچنین مشاهده کنید