شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه سس تری یاکی (Triyaki)
مواد لازم سس تری یاکی (Triyaki)
سس سویا 1پیمانه
ریشه زنجفیل تازه پوست کنده 2 سانتی متر
سیر له شده ½4 حبه
شکر قهوه ای 2تا 4 قاشق غذاخوری
تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
اگر از شکر استفاده می کنید به اندازه ای هم بزنید که کاملاً حل شود. مواد باید کاملاً یکدست شوند.
سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید. گوشت، مرغ یا ماهی تکه شده را در سس قرار دهید. اجازه دهید برای 20 دقیقه تا 3 ساعت گوشت در سس باقی بمانند تا مواد را کاملاً به خود کشیده و مزه دار شود.
سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.
سس تری یاکی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید