دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه


مواد لازم برای فیله ماهی با طعم انبه
 
دو عدد فیله ماهی تیلاپیا یا ماهی سفید 180 گرمی
نصف فنجان سالسای انبه یا آناناس
یک چهارم فنجان پیاز قرمز خردشده
 

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه
 
طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه
 
فر را از قبل، با حرارت 375 درجه گرم کنید.
یک ورق فویل، کف سینی فر انداخته و کمی روغن، روی آن افشانه کنید. فیله ها را روی فویل، کنار هم قرار دهید و سالسا و پیازهای خردشده را رویشان بریزید. حالا، فویل را از چهار طرف، محکم ببندید تا مواد، از لابه لای آن بیرون نریزد و آن را داخل فر قرار دهید.
غذای شما، پس از 15 دقیقه، آماده است. قبل از سرو کردن، کمی سالسا به آن اضافه کنید.
 

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه
نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی

فیله ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فیله ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه


همچنین مشاهده کنید





سایت فرادیدسایت ورزش سهسایت مشرقسایت رکناسایت انرژی پرسروزنامه ابتکارسایت سلام نوروزنامه تعادلسایت نامه نیوزسایت پارسینه