سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
مجله ویستا

مرغ با چاتنی آلو | طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو


مواد لازم مرغ با چاتنی آلو

سینه مرغ بدون اسخوان 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ریز خرد شده ½ یک پیاز متوسط
فلفل قرمز ژالاپانو یا چیلی ½ یک فلفل
آلوقرمز پوست کنده و خرد شده 4 عدد
شکر قهوه ای ⅓ پیمانه
سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
پودر کاری ¾ قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ¼ قاشق چایخوری


مرغ با چاتنی آلو | طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو

طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو

    سینه های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس هر طرف مرغ ها را به مدت 5 دقیقه در آن تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگ آن تغییر کند. سپس مرغ ها را داخل یک بشقاب گذاشته و کنار می گذاریم.
    تهیه چاتنی:داخل تابه، یک قاشق روغن باقی مانده را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را به همراه فلفل ژالاپانو یا چیلی، داخل روغن به مدت حدوداً 3 دقیقه تفت می‎دهیم تا کمی نرم شود. حرارت را متوسط کرده و آلو، شکر، سرکه، پودر کاری، زنجفیل ¼ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم. می گذاریم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن می گذاریم چند جوش بزند تا آلو ها پخته و شهد آن غلیظ شود. این کار  8 تا 10 دقیقه به طول می انجامد


مرغ با چاتنی آلو | طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو

نکات تکمیلی در مورد مرغ با چاتنی آلو

مرغ با چاتنی آلو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ با چاتنی آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ با چاتنی آلو ، طرز تهیه مرغ با چاتنی آلو


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدارنیوزروزنامه ایرانسایت چی بپوشمسایت جمارانوبگردیسایت زومیتخبرگزاری فارسسایت دیجیاتوسایت انرژی پرسسایت خبرآنلاین