پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کدو سبز (خیاری) حلقه شده 3 عدد متوسط
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
برگ آویشن تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک درشت و فلفل کمی
تخم مرغ 8 عدد بزرگ
شیر ¼پیمانه
پنیر چدار سفید رشته شده ¼ پیمانه
گوجه فرنگی نازک ورقه شده 450 گرم
فر ار از قبل روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن را در یک تابه نچسب مخصوص فر به اندازه 25 سانتی متری بریزید و روی اجاق گاز بگذارید.
پیاز، کدو سبز و آویشن را اضافه کنید؛ در آن را بگذارید و پی در پی آن را هم بزنید تا اندازه ای که نرم شوند اما قهوه ای نشود، 8 تا 10 دقیقه. سپس در آن را بردارید و با در باز آن را بپزید تا زمانی که آب آن تبخیر شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و تابه را از روی شعله بردارید.
تخم مرغ، شیر، پنیر، نمک و فلفل را در کاسه ای متوسط مخلوط کرده ، آرام روی کدو سبز بریزید. کدو ها را بلند کنید تا مایع کف تابه را بپوشاند. گوجه فرنگی ها را در کنار هم قرار دهید ( به شکلی که قسمتی از گوجه فرنگی روی گوجه فرنگی دیگری قرار بگیرد) روی آن بچینید.
تابه را دوباره روی شعله نسبتاً پایین قرار داده و تا زمانی بپزید که کناره های آن خودش را بگیرد اما روی آن هنوز کمی شل باشد، 15 تا 20 دقیقه. سپس تابه را در فر قرار داده و بپزید تا زمانی که خلال چوبی را در آن فرو می کردید وسط آن کاملاً پخته باشد و گوجه فرنگی ها قهوه ای شده باشند، 10 تا 15 دقیقه. آن را از فر در آورید. یک کفگیر نسوز را آرام دور و زیر آن بلغزانید تا از تابه جدا شود. همان موقع سرو کنید.
فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .