یکشنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۱ / 3 July, 2022
پوره کلم و سیب زمینی | پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)
کلم خردشده 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
سیب زمینی 4 عدد
پیازچه 5 عدد
کره 6 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)
پوست سیب زمینیها را شسته و در یک قابلمه می ریزیم؛ سپس مقداری آب روی آن ریخته و شعله را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، وقتی آب جوش آمد 2 قاشق سوپخوری نمک اضافه کرده، شعله را کم و در قابلمه را می بندیم تا سیب زمینی ها بپزند.(حدود 20 دقیقه)
وقتی سیب زمینی ها پخته شدند آنها را آبکش کرده، پوستشان را می گیریم و با غذاساز له می کنیم.
کره را در تابه ذوب میکنیم و بعد از اینکه داغ شد، کلم را اضافه میکنیم و 3 تا 4 دقیقه سرخ میکنیم تا کمی حالت پژمرده به خود گرفته و مقداری از رطوبت خود را از دست بدهند.
پیازچه را ریز کنید.
حدود نیم پیمانه پیازچه را هم اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر سرخ میکنیم.
شیر (خامه هم میتوانید استفاده کنید) را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و سپس سیب زمینی را اضافه میکنیم.
حرارت را کاهش داده و شعله را بر روی درجه ملایم تنظیم میکنیم.
با استفاده از چنگال سیب زمینیها را با سبزیجات مخلوط میکنیم.
نمک غذا را تنظیم کرده و با یک قالب کره در وسط مواد سرو کنید
غذا را گرم سرو کنید.
پوره کلم و سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره کلم و سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .