شنبه, ۲۲ مرداد, ۱۴۰۱ / 13 August, 2022
خورش ماهی | طرز تهیه خورش ماهی تایلندی
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز نصف 1 عدد
لوبیا سبز دو نیم شده 16 عدد
سیر ریز خرد شده 2 حبه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری
شیر نارگیل 1 پیمانه
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی ½ قاشق چایخوری
برنج 2 پیمانه
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
فیله سفت ماهی سفید 180 گرم
ریحان تازه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
فلفل دلمه ای قرمز را به صورت نواری خرد کرده و به همراه لوبیا سبز (که سر و دم آن را زده و از وسط نصف کرده ایم) به مدت 4 دقیقه بپزید. هر از گاهی هم بزنید.
سیر، رنده پوست لیمو، زنجفیل و زرد چوبه را اضافه کرده و 1 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید.
شیر نارگیل، آب، سس سویا، شکر و پودر فلفل چیلی را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. شعله را کم کرده و اجازه بدهید با شعله متوسط 8 دقیقه بپزد.
در حالی که خورش آهسته می جوشد برنج را به سلیقه خودتان بپزید و یا به دستور چلوی سریع یا چلوی ساده آبکشی مراجعه کنید.
فیله ماهی را به سه قسمت تقسیم کنید. ماهی را به مواد اضافه کرده و در سس آماده شده خوب بغلتانید تا کاملاً به سس آغشته شود. در تابه را گذاشته و بگذارید آهسته به مدت 10 دیگر دقیقه بجوشد.
وقتی ماهی پخت، خورش را از روی حرارت برداشته و آب لیمو و ریحان را در آن بریزید. با برنج سرو کنید.
خورش ماهی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
خورش ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .