شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۰ / 22 January, 2022
مجله ویستا

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان


 مواد لازم برای اسپاگتی با سس بادمجان
 
اسپاگتی 1 بسته
بادمجان 2 عدد
فلفل سبز 2 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 عدد
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
 

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان
 
طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان
اسپاگتی را آبکش کرده و پیازهای ریز خرد شده را داخل ماهی تابه سرخ کنید.
بعد سیر خرد شده را اضافه میکنیم و بعد به تان فلفل های خرد شده را اضافه می کنیم.
بعد گوجه فرنگی هائی که پوست آنها کنده شده و خرد شده را اضافه میکنیم .
بادمجانها را که قبلا کبابی کرده ایم را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم.
و در هنگام سرو غذا کنار اسپاگتی سس را ریخته و سرو میکنیم یا حتی میتوان به روش ایرانی دارای ته دیگ باشد و آنرا دم کنید در اینصورت اسپاگتی باید کمی خام آبکش کرد.
 

اسپاگتی | طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی

اسپاگتی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسپاگتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اسپاگتی ، طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان


همچنین مشاهده کنید





سایت اقتصادنیوزسایت ورزش سهخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه دنیای اقتصادسایت شفقناسایت اکوایرانخبرگزاری ایسناروزنامه همشهریسایت دیدبان ایرانخبرگزاری فارس