شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

مربای هلو | طرزتهیه مربای هلو


مواد لازم برای مربای هلو


هلو پوست کنده و هسته گرفته 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب 3 لیوان
آب لیمو 1 قاشق چای خوری


مربای هلو | طرزتهیه مربای هلو



طرز تهیه مربای هلو



هلوهارا همراه با آب در قابلمه لعابی می ریزیم تا بپزد (حدود یک ربع) سپس شکر را کمی در فر گرم می کنیم در حدی که وقتی به هلو ها اضافه می کنیم آن را از جوش نیاندازد و می گذاری کمی دیگر بجوشد و چند قطره آب لیمو اضافه می کنیم. از آب مربا مقدار کمی در یک بشقاب می ریزیم و آن را کج می کنیم اگر نریخت غلظت مربا مناسب است.


مربای هلو | طرزتهیه مربای هلو

نکات تکمیلی در مورد مربای هلو

مربای هلو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مربای هلو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای هلو ، طرزتهیه مربای هلو


همچنین مشاهده کنید





سایت سلام نوروزنامه شرقسایت انصاف نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری تحلیل بازارسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری مهرسایت اکوایرانسایت دیدبان ایران