یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
قیقناق | طرز تهیه قیقناق (خاگینه)
آرد - چهار قاشق غذاخوری
تخم مرغ - چهار عدد
دارچین - یک قاشق چایخوری
پودرهل - مقداری
شکر - سه قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده - مقداری
طرز تهیه قیقناق خاگینه
ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم زده
سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم.
از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ها بپزند.
بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می کنیم.
قیقناق جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
قیقناق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .