جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه ویندالوی مرغ


 مواد لازم ویندالوی مرغ


ران مرغ بدون پوست و استخوان 1200 گرم
گوجه پوست گرفته و رنده شده 450 گرم
پیاز زرد متوسط 1 عدد
گشنیز خرد شده تازه 3قاشق سوپخوری
چاشنی ویندالو 2 قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت به میزان لازم
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه ویندالوی مرغ

طرز تهیه ویندالوی مرغ


    ران مرغ بدون پوست و استخوان را به قطعات 2 تا 2.5 سانتی متری خرد شود. پیاز ها را به طور نازک خرد کنید.
    می توانید به جای گوجه های فیله شده و رنده شده از یک قوطی گوجه ریز خرد شده استفاده کنید.
    چاشنی ویندالو را روی مرغ ها ریخته و مرغ ها را زیر و رو می کنیم تا مواد همه جای آن ها را بپوشاند و در دمای اتاق کنار می گذاریم.
    روغن را در تابه ای که لبه های آن صاف است و روی شعله زیاد گرم می کنیم و پیاز را در ان سرخ می نماییم. گهگاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا پیاز ها نرم شوند و لبه آن ها شروع به قهوه ای شدن کند که حدود 4 تا 5 دقیقه می شود.
    شعله را به حد متوسط پایین آورده و مرغ را با مواد آغشته به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی ادویه جات ویندالو بلند شود.
    سپس گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با مواد ترکیب شوند و ⅔ پیمانه آب را افزوده و هم می زنیم. مواد را به جوش می آوریم، در تابه را نیمه باز می گذاریم، شعله را تا حد متوسط پایین می آوریم، اجازه می دهیم آهسته جوش بخورند و گهگاهی هم می زنیم تا مرغ ها ترد شده و کاملاً بپزند که حدود 15 تا 20 دقیقه می شود.
    نمک غذا را اندازه کنید، گشنیز را روی غذا بپاشید و آن را سرو کنید.
 


طرز تهیه ویندالوی مرغ

نکات تکمیلی در مورد ویندالوی مرغ

ویندالوی مرغ جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
ویندالوی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ویندالوی مرغ


همچنین مشاهده کنید





سایت اعتماد آنلاینسایت نامه نیوزسایت تجارت نیوزسایت مجله شبکهخبرگزاری مهرخبرگزاری ایلناوبگردیسایت دیدبان ایرانسایت تابناکسایت نمناک