یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا
مواد لازم میگو یونانی با پنیر فتا
میگو خام (پوست و رگ گرفته ) 18 عدد
پنیر فتا خرد شده 100 گرم
گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو 450 گرم
پیاز نازک خرد شده 1 عدد
پیازچه نازک ورقه شده 2 عدد
فلفل سبز مکعبی خرد شده 1 عدد
سیر ریز خرد شده 3حبه
سرکه سفید ½پیمانه
روغن زیتون بودار 3 قاشق غذاخوری
اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده ½ قاشق چایخوری
نمک دریایی 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
جعفری برگ پهن خرد شده 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری از روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز و فلفل سبز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی آن را هم بزنید.
پیازچه و سیر را اضافه کرده و2 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید، هر از گاهی هم بزنید.
گوجه فرنگی، سرکه، ارگانو، نمک و فلفل را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. سپس شعله را کم کرده و اجازه بدهید بدون در به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشد.
میگو، جعفری و باقی روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه بدهید 3 دقیقه دیگر بدون در آهسته بجوشد. پنیر فتا را روی آن بپاشید و تابه را داخل فر که 15 دقیقه با درجه 170 درجه سلسیوس داغ شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود (حدود 2 دقیقه).
با نان، برنج یا بعنوان سس پاستا سرو کنید.
میگو یونانی با پنیر فتا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
میگو یونانی با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .