شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر


 مواد لازم سوفله کلم براکلی و پنیر

کلم براکلی 900 گرم
ژامبون بره 110گرم
تخم مرغ 5 عدد
شیر پر چرب  1پیمانه
آرد ⅓ پیمانه
خامه ½ پیمانه
پنیر چدار  رنده شده 220 گرم
سس خردل 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
نمک به میزان لازم


طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر

طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر


    ابتدا ساقه های کلم براکلی را جدا کرده (می توانید از پوست کن سبزیجات برای پوست کندن کلم براکلی استفاده کنید، سپس آن را خرد کرده و مثل کرفس بخورید.) گل های بزرگ آن را ببرید تا در نهایت حدود 8 پیمانه گلچه براکلی داشته باشید.
    ظرف آب را همراه با نمک بر روی حرارت به جوش بیاورید (1قاشق چایخوری نمک به ازای دو لیتر آب) و گلچه های کلم براکلی را افزوده و برای 3 تا 5 دقیقه بجوشانید تا ترد شوند و بتوانید به راحتی چنگال را وارد آن ها کنید ولی باز هم تا حدی سفت باشند. سپس آب کلم ها را خالی کرده و آن ها را زیر آب سرد بشویید.
    تکه های ژامبون نواری خرد شده را در یک تابه روی حرارت ملایم اجاق گاز اندکی سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شود، ولی مواظب باشید خشک و شکننده نشوند. بعد آن ها را به بشقابی که حوله ای کاغذی روی آن پهن کرده اید، قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
    فر را از قبل روی دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
     یک ظرف مخصوص فر و متناسب با اندازه مواد را با کره چرب کنید.
     تخم مرغ و آرد گندم را درون کاسه ای هم بزنید، بعد خامه و شیر را افزوده و دوباره مواد را هم بزنید. فلفل سیاه (اندازه آن بسته به ذائقه تان می تواند کم یا زیاد شود)، نمک و سس خردل را اضافه کنید.
    حدود ⅓ پنیر را نیز با مواد ترکیب کنید.
    براکلی های نیمه پخته را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و همانطور که آن ها را می چینید، تقریبا یک سوم دیگر از پنیر را بر رویشان پخش کنید. تکه های ژامبون را در روی سرتاسر بروکلی ها پخش کنید. بعد از آن مخلوط تخم مرغ، خامه، شیر و پنیر را روی مواد اضافه کنید.
    غذا را 25 تا 40 دقیقه بگذارید داخل فر بماند تا خود را بگیرد.
     وقتی روی موادتان طلایی رنگ شد، می توانید آن را با ورقه آلومینیوم بپوشانید تا در برابر حرارت زیاد نسوزد.


طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر

نکات تکمیلی در مورد سوفله کلم

سوفله کلم جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوفله کلم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوفله کلم براکلی و پنیر


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدبان ایرانسایت مشرقسایت انتخابسایت اکوایرانسایت رویداد 24سایت عصرایرانخبرگزاری مهرخبرگزاری تسنیمروزنامه آرمان ملیسایت خبرآنلاین