یکشنبه, ۱۲ آذر, ۱۴۰۲ / 3 December, 2023
مجله ویستا
ماهی سوخاری | طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل
مواد لازم برای ماهی سوخاری و فلفل

طرز تهیه ماهی سوخاری و فلفل

نکات تکمیلی در مورد ماهی سوخاری
450 گرم فیله ماهی (مثلا تیلاپیلا)
¾ پیمانه شیر
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری ادویه دریایی
یک پیمانه آرد کامل
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
یک لیموترش قاچ شده

ماهی ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.
در یک بشقاب گود، شیر، تخم مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله ها را بتکانید تا آرد اضافه شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی ها را بپوشاند.
3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل ها را درون تابه دون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند.
فیله های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.

ماهی سوخاری جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی سوخاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید