پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ژیگو | طرز تهیه ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای


مواد لازم ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای


مغز ران یا ران درسته 2 کیلوگرم
سیر (بدون پوست و خلالی خردشده) 4 تا 5 حبه
رزماری 3 شاخه
کره 50 گرم
سیب زمینی (بدون پوست) 1 کیلوگرم
گل کلم (گل گل شده) 2 پیمانه
لوبیا سبز 500 گرم
شلغم 500 گرم
سس قهوه ای طبق دستور داده شده
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم


ژیگو | طرز تهیه ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای


طرز تهیه ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای


فر را روی حرارت 150 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
گوشت را روی تخته کار قرار داده و با نوک چاقو، حفره هایی کوچک روی آن ایجاد کنید. درون حفره ها را با سیر و شاخه های رزماری پُر کنید؛
در تابه ای مناسب حاوی کره داغ، گوشت را از همه طرف سرخ کنید تا سطح آن برشته و طلایی رنگ شود؛
سیب زمینی، گل کلم، لوبیا سبز و شلغم را به طور جداگانه در بخارپز پخته یا اینکه در قابلمه ای حاوی آب جوش بپزید؛
گوشت را در سینی نسوزی قرار داده، روی آن فویل بکشید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد؛
پس از این مدت، فویل را از روی ژیگو برداشته و بگذارید به مدت دو ساعت دیگر در فر بماند. هر 30 دقیقه یکبار، یک ملاقه از سس قهوه ای را روی ژیگو بریزید؛
در 30 دقیقه آخر پخت، نمک و فلفل به ژیگو اضافه کنید. پس از پخت، ژیگو را به همراه سبزیجات در ظرفی مناسب قرار داده و سرو کنید.

روش تهیه سس قهوه ای
2 عدد پیاز رنده شده را در قابلمه ای حاوی یک لیتر استاک گوشت ریخته و بهمراه 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی به مدت 15 دقیقه بپزید تا از رب گوجه فرنگی و پیاز سس غلیظ و یکدستی تهیه شود.
 


ژیگو | طرز تهیه ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای

نکات تکمیلی در مورد ژیگو

ژیگو جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ژیگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ژیگو ، طرز تهیه ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای


همچنین مشاهده کنید