پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
ژله کاور | طرز تهیه ژله کاور
مواد لازم برای ژله کاور

طرز تهیه ژله کاور

نکات تکمیلی در مورد ژله کاور
آب :یک لیتر
شکر :800 گرم
پودر ژلاتین :3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم
پودر آگارآگار :یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو :1/4 قاشق چایخوری
رنگ و اسانس دلخواه

آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.)
جوهر لیمو را اضافه کنید.
این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس را اضافه کنید.
این ژله را می توانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید.

ژله کاور جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ژله کاور را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید