پنجشنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۱ / 30 June, 2022
مجله ویستا
پیتزای مارگاریتا | طرز تهیه پیتزای مارگاریتا
مواد لازم برای پیتزای مارگاریتا

طرز تهیه پیتزای مارگاریتا

نکات تکمیلی در مورد پیتزای مارگاریتا
ریحان تازه:یک بسته کوچک، حدود 100 گرم
پنیر موزارلا:250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد:به صورت نازک حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی:دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا:یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.

پیتزای مارگاریتا جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پیتزای مارگاریتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید