یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه کاری گل کلم با کدو
سس جالفرزی 500 گرم
کنسرو عدس 400 گرم
کدو تنبل 300 گرم
گل کلم 300 گرم
برگ کوچک اسفناج 200 گرم
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
پیاز قرمز بزرگ 1 عد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
روغن را در تابهای روی شعله متوسط رو به زیاد حرارت دهید.
پیاز را نگینی (باریک و بلند) خرد کنید و به تابه اضافه کنید. آن را هم زده و برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا پیازها نرم شوند.
پوست کدو تنبل را گرفته و به تکههای 2 سانتیمتری خرد کنید.
گل کلم را به شکل گلهای کوچکی خرد کنید.
کدو تنبل و گل کلم را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سس جالفرزی و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کنید و مواد را به جوش بیاورید.
شعله را کم کنید. با دربسته آن را برای 20 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند. در این حین گهگاهی هم مواد را هم بزنید.
اسفناج و عدس آبکش را به تابه اضافه کنید.
برای 2 دقیقه آنها را بپزید تا اسفناجها پژمرده شده و عدس گرم شود.
کاری را با برنج یا نان اصیل هندی سرو کنید.
کاری گل کلم با کدو جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کاری گل کلم با کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .