شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پلو مرغ هندی


مواد لازم پلو مرغ هندی


برنج باسماتی 3 پیمانه
جوجه     600 گرم
برگ گشنیز تازه ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ½ پیمانه
خیار 1 عدد
هویج 1 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
خمیر تندوری 1 قاشق غذاخوری
ترشی مانگو به مقدار دلخواه
ماست به مقدار دلخواه
روغن  به میزان لازم


طرز تهیه پلو مرغ هندی

طرز تهیه پلو مرغ هندی


    برنح را بپزید.
    جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا 2 پیمانه شود.
    تابه‮ ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن، مرغ، خمیر تندوری و ماست را افزوده و در حالی‮ که مواد را هم می‮زنید برای 5 دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ببینند. تابه را از روی شعله بردارید.
    هویج و خیار را پوست کنده و از طول به صورت باریک برش دهید.
    برنج را با قاشق بین کاسه‮ های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه‮ های هویج و خیار را روی برنج بچینید.
    گشنیز را درشت خرد کنید.
    مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید.
    بلافاصله غذا را سرو کنید.
 


طرز تهیه پلو مرغ هندی

نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ هندی

پلو مرغ هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو مرغ هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلو مرغ هندی


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانروزنامه ابتکارخبرگزاری تحلیل بازارسایت برترینهاروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری فارسسایت مثلث آنلاینروزنامه شهروندوبگردیروزنامه توسعه ایرانی