چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پاستای قارچ | طرز تهیه پاستای قارچ


مواد لازم پاستای قارچ


قارچ     230 گرم
سیر ریز خردشده     2 حبه
روغن زیتون     2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     2 پیمانه
ریحان تازه ساتوری شده     3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
فلفل قرمز     به میزان لازم
کره     2 قاشق غذاخوری
پاستا     350 گرم
پنیر پارمژان رنده شده     برای زمان سرو


پاستای قارچ | طرز تهیه پاستای قارچ

طرز تهیه پاستای قارچ

 
    یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم تا کمی گرم شود. سپس، قارچ های خردشده و سیر را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها طلائی رنگ شوند.
    رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سپس سس را با کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه دار می کنیم و 10 دقیقه دیگر می گذاریم تا کمی بپزد. پس از 10 دقیقه که سس گوجه کمی جوش زد، ریحان و کره را به سس اضافه می کنیم و آن را از روی حرارت بر می داریم.
    پاستا را در آب در حال جوشیدن همراه با کمی نمک می ریزیم و می گذاریم 10 الی 15 دقیقه بجوشد. زمانی که پاستا ها نرم شدند، آن را آبکش می کنیم و داخل 4 بشقاب، کمی پاستا می ریزیم و سس را روی آنها ریخته و کمی پنیر پارمژان روی هر بشقاب رنده می کنیم. سپس غذا را سرو می نماییم.

 
پاستای قارچ | طرز تهیه پاستای قارچ

نکات تکمیلی در مورد پاستای قارچ

پاستای قارچ جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستای قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستای قارچ ، طرز تهیه پاستای قارچ


همچنین مشاهده کنید